علائم کشنده‌ترین مسمومیت را بشناسید
۱ اردیبهشت

علائم کشنده‌ترین مسمومیت را بشناسید

یسنا بهمنش ــ دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی اظهار داشت: مسمومیت با مواد غذایی بر اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد می‌شود.

بهمنش اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ‌زدگی مشاهده می‌شود خودداری کنند. همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضای محصولات هنگام خرید دقت کنند.

وی همچنین ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسروشده «حتماً آنها را به‌مدت ۲۰ دقیقه» بجوشانند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی «بوتولیسم » نام دارد، اظهار داشت: این نوع مسمومیت بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی تهیه و نگهداری شدند ایجاد می‌شود.

بهمنش خاطرنشان کرد: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می‌شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است که مصرف کننده در چنین مواردی سریعاً به پزشک مراجعه نماید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *